TINEKE MARINUS

TINEKE MARINUS – KINDER FYSIOTHERPEUT

Hallo! Ik ben Tineke Marinus, kinderfysiotherapeut van Spelenderwijs Kinderfysiotherapie.

Er was altijd 1 ding wat ik zeker wist, ik zou met kinderen gaan werken. Tijdens mijn basisopleiding fysiotherapie heb ik mij daar dan ook al direct op gericht en ben daarna door gaan studeren en heb in 2012 mijn master kinderfysiotherapie behaald. Sinds 2009 werk ik met kinderen in de eerstelijns praktijk.

Het werken met kinderen is fantastisch! Ze zijn eerlijk en oprecht en staan open voor leren. Ik vind het een uitdaging om kinderen hun eigen motorische vaardigheden te laten ontdekken, ze te laten zien wat ze allemaal kunnen en inzicht te geven en te helpen hoe ze hiervan gebruik kunnen maken. Iedereen is ergens goed in en je hoeft niet alles te kunnen, als je maar kan wat je graag wil doen! Wanneer er grotere dingen spelen, die niet zomaar op te lossen zijn, vind ik het fijn dat ik vanuit mijn vak ondersteuning kan bieden, kan laten zien welke mogelijkheden er wel zijn in bewegen en ouders te ondersteunen in de zorgen over hun kind.

Het gaat niet alleen om bewegen, het gaat om wie je bent en wie je wil zijn. Wat hebben jullie (kind en ouders) daarvoor van mij als kinderfysiotherapeut nodig. Daar werken we samen aan!

 

Pin It on Pinterest

Share This