NYNKE GIETEMA

NYNKE GIETEMA – KINDEROEFENTHERAPEUT

Bewegen …daar leer je van! Al 25 jaar ben ik werkzaam als kinderoefentherapeut!

Het blijft een uitdaging om kinderen weer plezier te laten ervaren in het bewegen en het vertrouwen in hun zelf te vergroten!
Spelenderwijs de  kinderen coachen om zich sterk te laten voelen, nieuwe uitdagingen aan  gaan tijdens het buiten spelen, gymnastiek, teken- knutsel-  schrijf- of sportvaardigheden  is mijn grote uitdaging!
De ouders hebben hierin een belangrijke (stimulerende) rol. Samen plezier hebben in het spelend ontdekken van nieuwe mogelijkheden vergroot het plezier in bewegen en het zelfvertrouwen van het kind!

Ik werk met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Dit is gericht  op houding- en bewegingsproblemen, motorische problemen (al dan niet in combinatie met gedragsproblematiek) en sensorische problemen.
De hulpvraag van het kind staat nooit op zichzelf. Ik vind het belangrijk om vanuit het kind, zijn systeem en omgeving te denken en handelen. Hiervoor zie ik samenwerken met andere deskundigen als voorwaarde om het kind en zijn “systeem” prettig te laten functioneren in het dagelijkse leven.

Mijn praktijk is al jarenlang  in Drachten en Surhuisterveen gevestigd waarvan de laatste jaren in een maatschapverband. Ik werk op basisscholen en heb in het speciaal onderwijs gewerkt. Ik geef individuele behandelingen, groepslessen motoriek en lessen” Zit met Pit”.
“Zit met Pit” is een lesprogramma over gezond beweeg -en computergedrag voor de kinderen uit de  groepen 5 en 6 van de basisschool.

Door ingeschreven te staan  in het kwaliteitsregister Paramedici  houd ik alle recente ontwikkelingen in mijn vakgebied bij waardoor mijn kennis en vaardigheden  up to date zijn.
Dit alles maakt dat ik graag deel uit wil maken van het Kindteam Drachten en “Sterk” wil staan voor uw kind!

Pin It on Pinterest

Share This